T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİLECİK / BOZÜYÜK - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Telefon
0228 314 00 40
Belgegeçer
0000 000 00 00
WEB
https://bozuyukmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Dört Eylül Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi 862. Sok. No17 Bozüyük/BİLECİK
Vizyon
VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen; okuyan, inceleyen, araştıran; analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede model okul olmaktır. Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede “Model Okul” olmaktır.
Misyon
Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ailesine, vatanına, milletine ve devletine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; küçüklerine karşı sevgili, büyüklerine karşı saygılı , bilgili, görgülü, vatan ve milletini seven ve hizmet etmekten şeref duyan nesiller yetiştirmektir. Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Yüce Önder Atatürk’ün Büyük Türkiye İdeali’ne ulaşmayı hedefleyen; ailesine, vatanına, milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; küçüklerine karşı merhamet, büyüklerine hürmet gösteren; bilgili, görgülü, saygılı, ahlaklı nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Eko okullar projesi kapsamında YEŞİL BAYRAK ödülü , Sağlıklı ve temiz okul projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK ödülü , 2012-2013 öğretim yılı SBS il birincisini çıkaran okul,Komatya Matematik Yarışması Birinciliği (Altın Madalya)Mayıs/2010,Bomatya Matematik Yarışması Üçüncülüğü (Haziran/2010) Yıldız Erkekler Basketbol İl Birinciliği (2012) , Küçük Kızlar il birinciliği (2012), Yıldız Kızlar Karate-Kata il birinciliği (2010), Kutlu Doğum Haftası Bilgi Yarışması ilçe birinciliği (2010 ve 2011) , Yıldızlar atletizm il birinciliği (2011) , Yıldız Erkekler Futbol il ikinciliği (2011), Denizcilik Müsteşarlığı Denizin Sesi kompozisyon yarışması il birinciliği (2011)
Öğretmen :73
Öğrenci :1224
Derslik :42
Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fizik Laboratuvarı :2
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler
08:30-11:55 11:55-13:00 (Öğle Tatili) 13:00-15:20
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
İlçemizde ulaşım, kara ve demiryoluyla sağlanmaktadır. İlçeden geçen 25 numaralı devlet karayolu İç Anadolu, Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerini birbirine bağlayan yoldur. Ayrıca 2 numaralı devlet karayolu Bursa’yı Eskişehir ve Ankara’ya bağlar. Bu yollar sayesinde Türkiye’nin bir çok yerine her gün direk araç bulunabilmektedir. İlçemizde tren istasyonu da bulunmakta olup ulaşımın önemli bir bölümü demiryoluyla yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuza ulaşım toplu taşıma araçlarıyla yapılabilmektedir. İlçemizde kiralık ev bulunması konusunda sıkıntı yaşanmamakta olup, kaloriferli daireler yerine ve konumuna göre 500-700 tl civarlarında fiyatlarla kiralanabilmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde Dört Eylül Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır. İlçe merkezi Bilecik’e 32 km, Eskişehir’e 45 km, İnegöl´e 50 km, İnönü´ye 15 km, Bursa’ya 90 km, Kütahya’ya 70 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır