BİLECİK / BOZÜYÜK - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimizle motivasyon amaçlı Eskişehir Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ziyaret edildi. Öğrencilerimizi bilgilendiren ve misafir eden Spor Lisesi'ne çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından öğrencilerimize trafik semineri verildi. Bu faydalı eğitimi gerçekleştiren Polis Memuru Ferhat ZENGİN'e çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

2023-2024 OkulSporları kapsamında düzenlenen Futsal Turnuvalarında erkek öğrencilerimiz İl Şampiyonu olarak bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizi çok tebrik ediyor, emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

LGS Kapsamındaki Merkezi Sınav Başvuruları Başladı.   ️

Başvurular: 18-29 Mart ️

Sınav: 2 Haziran ️

Sınav sonuçlarının ilanı: 28 Haziran

Mrt

Bil-en Projesi etkinlikleri kapsamında kitap yazar buluşma etkinliği olarak Eğitimci Yazar Deniz UYSAL ile söyleşi ve imza günü gerçekleştirildi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çaldıran, Mohaç, Kırım, Vardar ve Çanakkale. Dünya Görüşünüz Nasıl Şekillenmiş, Tarih Bilginiz Ne Düzeyde Olursa Olsun Çanakkale Denildiğinde Farklı Bir Duyguya Kapılmamızın Bir Sebebi Olmalı. Tarih Boyu Yaşananların En Başına Çanakkale’ yi Koymamız Nerdeyse Ulusal Birliğimizin Yapı Taşlarından Biri Haline Getirmiş Durumda. Nesilden Nesile Aktarılan, Yüzyılı Aşkın Süredir Değeri Hiç Azalmamış, Kiminin “Efsanevi”, Kiminin “Destansı”, Kiminin ise “Ruh” Sözcüğü ile Kavramsallaştırdığı, Yok Oluş Sürecindeki Bir Milletin Varoluş Destanı Yazdığı Yerdir ÇANAKKALE.

Türk ve Dünya Tarihine Damga Vurmuş En Önemli Olaylar Arasında Yer Alan 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi, Bir Milletin Birlik ve Beraberlik İçinde Verdiği Şanlı Mücadelenin Unutulmaz Hatırası Olarak İnsanlık Tarihinde Eşine Az Rastlanır Bir Kahramanlık Destanıdır.

Bu Zafer, Türk'ün Gücünü Dünyaya İspatlayan Kahramanlık Mücadelesidir. Çanakkale Savaşları'nın 109'uncu Yıldönümünü Büyük Bir Gururla Kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Atatürk Başta Olmak Üzere, Yaşamını Ülkesine Adayan Tüm Kahramanlarımızı, Vatanını Canından Üstün Bilen Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Bir Kez Daha Saygı ve Minnetle Anıyoruz. Ruhları Şad olsun.

Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz İnanç KÖSEOĞLU ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gürcan USLU rehberliğinde toplum hizmeti çalışması olarak öğrencilerimizle beraber okulumuz ve çevresinde temizlik yapılmıştır. Öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz

Mrt

Her yıl Ramazan Ayında düzenlediğimiz yardım kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 103. Yıldönümü ve İstiklal Şair'imiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma haftası etkinlikleri kapsamında, Resim Öğretmenimiz Yasin BAYRAK rehberliğinde öğrencilerimiz yaptıkları resimleri sergilediler. Öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden Öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü münasebetiyle hazırlanan programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

7. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencilerimizle Bozüyük Güzel Sanatlar Lisesi'ne gezi düzenlendi. Öğrencilerimizi misafir eden Güzel Sanatlar Lisesi'ne çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bil-en Projesi etkinlikleri kapsamında 8. Sınıflarımıza uyguladığımız deneme sınavları sonuçlarına göre listede sıralamadaki ilk 25 öğrencilemize Bozüyük Kent Müzesi ve Metristepe Anıtı'na motivasyon gezisi düzenlendi. Bu güzel etkinlik için okul idaremize teşekkür ediyoruz.