BİLECİK / BOZÜYÜK - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

May

8. Sınıf öğrencilerimize okul tanıtım gezileri kapsamında Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gezi düzenlendi. Öğrencilerimizi ağırlayan ve tanıtımı gerçekleştiren okulumuza teşekkür ediyoruz.

May

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Orman Benim' etkinliğine öğretöenimiz Kazım AY rehberliğinde 5. sınıf öğrencilerimizle katılım sağladık. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Düzenlenen akıl oyunları festivalinde Okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek İl 3.lüğünü alan Öğrencimiz Gökmen BOZKURT'u çok tebrik ediyoruz.

May

Bil-en programı kapsamında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Voleybol Turnuvalarında okulumuz temsil ederek başarılar elde eden kız voleybol takımımızı çok tebrik ediyoruz.

May

Bil-en programı kapsamında düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Masa Tenisi turnuvalarında Okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek dereceler kazanan öğrencilerimizi çok tebrik ediyoruz.

May

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet ÇETİNKAYA tarafından başarı belgeleri verildi. Öğrencilerimizi çok tebrik ediyoruz.

May

Bil-en etkinlikleri kapsamında okulumuzu güzelleştirme çalışmaları olarak Beden Eğitimi dersi öğretmenlerimizle okul bahçemizi iyileştirme çalışmaları yapıldı. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Bil-en etkinliklikleri kapsamında 7. Sınıf öğrencilerine düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasına katılarak Okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz İlçe İkincisi olmuşlardır. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Sabahtan sınıflar arası yarışma ve etkinliklerle başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programımız öğleden sonra çeşitli şenliklerle kutlamalar yapılarak yarışmaları kazanan sınıf ve öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlenmiştir. Tören sonrası tüm öğrenci, öğretmen ve misafirlerimizin katılımıyla nohutlu pilav etkinliği yapılmıştır. Bu eğlenceli programımızın hazırlanmasında emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve katılım sağlayan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Bil-en Projesi etkinlikleri kapsamında kitap yazar buluşma etkinliği olarak Eğitimci Yazar Metin ÖZDAMARLAR ile söyleşi ve imza günü gerçekleştirildi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Ramazan Bayramı öncesi Okul Müdürümüz Sayın İnanç KÖSEOĞLU ve Rehber Öğretmenimiz Uğraş BAYRAKTAR tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bayramlaşıp şeker ikramında bulundular. Bu güzel etkinlik için kendilerine çok teşekkür ediyor, herkese iyi bayramlar diliyoruz.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimizle motivasyon amaçlı Eskişehir Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ziyaret edildi. Öğrencilerimizi bilgilendiren ve misafir eden Spor Lisesi'ne çok teşekkür ediyoruz.